harisnya webáruház

Miért hoztuk létre harisnya webáruházunkat harisnyadivat.hu néven?

1994 óta foglalkozunk harisnyaáruk értékesítésével, és tudjuk, hogy ügyfeleink mit szeretnének. Ezért hoztuk létre saját webáruházunkat.

Harisnya webáruházunk több mint 28 éve működik online. Egy egyszerű módot szerettünk volna létrehozni a harisnya megfizethető áron történő vásárlására.

Jobb vásárlási élményt akartunk teremteni vásárlóink ​​számára.

Harisnya webáruházaink ötlete egyszerű volt: jobb vásárlási élményt akartunk teremteni vásárlóink számára. Tudtuk, hogy sok más webhely is árul harisnyát, de valami mást szerettünk volna kínálni. Minőségi termékeket szerettünk volna elérhető áron kínálni. Azt akartuk, hogy gyorsan és egyszerűen kiszállíthassuk őket. És ami a legfontosabb: biztosítani akartuk, hogy minden vásárló pontosan azt kapja, amit rendelt.

Szerettünk volna bizalmat építeni ügyfeleinkkel azáltal, hogy minőségi termékeket kínálunk számukra versenyképes áron.

Azt is szerettük volna elérni, hogy ügyfeleink hozzáférjenek a legújabb stílusokhoz és színekhez, hogy pontosan megtalálhassák azt, amire és amikor szükségük van. Végül pedig kényelmes helyet akartunk biztosítani, ahol az emberek anélkül vásárolhatják meg termékeinket online, hogy el kellene hagyniuk otthonukat. Minőségi termékeket szerettünk volna biztosítani vásárlóinknak versenyképes áron. Tudtuk, hogy ha jó minőségű harisnyát tudunk kínálni kedvező áron, akkor hűséges vásárlói kört tudunk szerezni.

Célunk az volt, hogy egy könnyen használható webáruházat hozzunk létre, amely rengeteg információt tartalmaz termékeinkről és szolgáltatásainkról.

Tudtuk, hogy ügyfeleink értékelni fogják, ha gyorsan és egyszerűen böngészhetnek termékkategóriáink között. Így gondoskodtunk arról, hogy minden kategóriának legyen egyértelmű címe és alcíme. Minden termékről rövid leírást is mellékeltünk.

Azt akartuk, hogy az emberek könnyebben megtaláljanak minket az interneten.

Képgalériát is hozzáadtunk, hogy az emberek pontosan lássák, mit vásárolnak.

Szerettünk volna több információval szolgálni termékeinkről.

Biztosítani akartuk azt is, hogy ügyfeleink könnyen hozzáférhessenek az ügyfélszolgálathoz. Ezért beiktattunk egy kapcsolatfelvételi űrlapot, ahol kérdéseket tehettek fel, vagy további információkat kérhetnek. Szeretnénk segíteni az embereknek megtalálni a számukra megfelelő harisnyát. Tudjuk, hogy sokféle harisnya kapható, és szeretnénk biztosítani, hogy vásárlóink pontosan azt kapják, amire szükségük van.